top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Izviđač putuje u goste Gradačcu
Subota, 14 Prosinac 2013 09:13

ljOvog vikenda na rasporedu je pretposljednje, 14. kolo jesenjeg dijela rukometne Premijer lige za rukometaše. Rukometaši Izviđač, u okviru ovog kola, sastaju se s ekipom Gradačca.

Utakmica između dva kluba igra se u Gradačcu, u dvorani Gradačačkog sajma, s početkom u 19:00 sati.

Tri vezane pobjede „Skautima“podgrijavaju optimizam, ali sigurno je da će biti na velikoj kušnji jer protivniku gori pod nogama zbog loših rezultata i plasmana. Međutim, „Skauti“ ističu da su spremni i poručuju da će učiniti sve da nastave pobjednički niz.

 

RK Izviđač

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m