top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Mislav Ćutuk talentirani polaznik regionalne dječje škole nogometa NK Sloga
Subota, 14 Prosinac 2013 11:03

mislav cutuk slogaMedu polaznicima regionalne dječje škole nogometa NK Sloga Ljubuški nalazi se jedan dječak koji se svojim pokretima i dominacijom na terenu svrstava u kategoriju "vladara terena". Njegovo ime je Mislav Ćutuk, učenik je drugog razreda Osnovne škole Marka Marulića u Ljubuškom, a od početka rada škole nogometa, Mislav nije izostao ni s jednog treninga.

 

Kaže kako voli dolaziti na treninge, družiti se sa svojim prijateljima, medu kojima mu je najbolji Blaž, te zajedno s njima i trenerom Romeom Šapinom, svladavati sve tehnike koje nogomet donosi. Iako mu je dan kada ima trening dosta naporan, to ga ne sprječava uskladiti sve svoje obveze.

 

- Jutrom se ustajem oko sedam sati, onda me roditelji vode u učilicu, tamo budem dok ne pođem na trening. Teta me odvede, nakon toga se vraćam u učilicu, otkuda idem u školu. Nije mi ništa naporno, jer volim dolaziti na treninge i igrati nogomet, kaže nam Mislav, jedva čekajući da ga pustimo nastaviti s treningom.

Veliku podršku mu pružaju i roditelji, kojimu, kaže, samo govore da nastavi trenirati.

 

Kaže kako u svijetu nogometa ima mnogo uzora, medu njima je i Ronaldo, a kaže kako bi volio kada naraste postati profesionalni nogometaš i biti bolji i od samog Lionela Messija.

 

Same riječi hvale za Mislava ima i njegov trener Romeo Šapina, koji kaže kako je zasigurno jedan od najtalentiranijih polaznika škole.

- U samom je vrhu što se tiče njegove generacije, ali vidjet ćemo što će vrijeme pokazati Mislav vlada terenom i rođen je za loptu, ali opet će sve ovisiti o daljnjem radu s njim i njegovom nadogradnjom. Ima dobru kontrolu lopte, dribling i udarac, kaže Šapina, dodajući kako, gledajući kroz dugogodišnje trenersko iskustvo, može reći kako je prednjim svijetla budućnost.

lj

Z. Volarević | Dnevni list

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m