top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Turnir mama za polaznika regionalne dječje škole nogometa
Subota, 14 Prosinac 2013 12:06

sloga slikaZimski odmor za polaznike regionalne dječje škole nogometa nogometnog kluba Sloga biti će upriličen u periodu od 15. prosinca 2013. do 15. siječnja 2014. U navedenom periodu, uprava nogometnog kluba Sloga Ljubuški organizira TURNIR MAMA polaznika regionalne dječje škole nogometa koji će se održati u sportskom centru Brkić u Studencima.


Zamišljeno je da ekipa bude složene po godištima djece polaznika i po selekcijama koje određeni treneri vode.


Slogaši stoga pozivaju mame da se prijave u što većem broju. Prijave se primaju do petka 20. prosinca u upravi kluba. Isto tako, obavještavaju se roditelji da svoje dijete odvedu na sistematski pregled u ljubuški Dom zdravlja, a pregled će se obavljati u razdoblju od 15. prosinca do 15. siječnja 2014.godine.

 

NK Sloga | Radio Ljubuški

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m