top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Restoran Gurman iz Ljubuškog izbacio MNK Student
Subota, 14 Prosinac 2013 12:26

restoran gurmanUtakmicom između MNK Studenta iz Mostara i ekipe Restoran Gurman iz Ljubuškog okončano je treće kolo na Božićnom turniru u malom nogometu, 19. izdanju u organizaciji HVIDR-e Mostar. Posljednji četvrtfinalist postao je Restoran Gurman koji je s 3:0 svladao mostarske studente. Dva gola postigao je Tomo Bošnjak, a jedan je dodao Marko Vasilj.

Restoran Gurman će u utorak u četvrtfinalu igrati protiv momčadi Autoprevoz teretni promet Mostar.

Večeras je odigran i revijalni susret, a 2. Gardijska Brigada HVO i 1. Gradijska Brigada HVO igrali su 2:2.

 

Parovi četvrtfinala

 

PONEDJELJAK
Caffe Pavo Dubint Kočerin -- Auto Plazza Mostar 18.00
Mepas Mall Mostar -- Fitness centar FIT4LIFE Mostar 19.00

 

UTORAK
Laganini Široki Brijeg – Grandex Mostar 18.00
Autoprevoz teretni promet Mostar – Restoran Gurman Ljubuški 19.00

 

bljesak.info

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m