top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Izbornik Mrkonja objavio popis kadeta, na popisu pet igrača Izviđača iz Ljubuškog
Subota, 14 Prosinac 2013 14:53

rukometasi copy copy copy copy copyNakon nedavnog izbora bh. nada u Jajcu, izbornik Jasmin Mrkonja je objavio širi popis U-17 reprezentativaca na koje računa za kvalifikacijski turnir u Danskoj za EP-o u Poljskoj. “RS BiH je obavezan da dostavi EHF-u popis 28 kadeta koji konkuriraju za Dansku. U Grčku, gdje nas očekuju tri provjere, sa ovog popisa će putovati 17 reprezentativaca, a u Austriju i

na turnir u Dansku jedan manje, odnosno tri vratara i 13 igrača”, kaže Jasmin Mrkonja, izbornik kadetske reprezentacije BiH.

 

Na popisu su: Haris Bašić, Eldin Mehić i Ajdin Smajlbegović (Krivaja),Vladan Lončar, Eldar Bećak i Eldin Travančić (Bosna Visoko), Matej Tomić (Izviđač), Haris Pleh (Goražde) Ivan Žunić (Jajce), te Matej Hrstić (Izviđač), Mateo Drinovac (Zrinjski), Ranko Božić (Lokomotiva Bč), Nedim Jašarević (TSV 2000 Rotenburg Njemačka), Mario Pavlak (Izviđač), Emsad Pušilo (Goražde), Luka Pandža (Medveščak Zg, Hrvatska), Dejan Šešić (Borac BL), Radovan Uljarević (Leotar) Ivan Mucić (Izviđač), Dušan Đurić (Borac BL), Vladan Đurđević (Sloga Do), Kristijan Jarak (Izviđač), Miloš Nježić (Borac BL), Davor Živanić (Derventa)  i Luka Barbarić (Međugorje), Jasmin Ćatić (Maglaj) i Mevludin Čehajić (Kakanj).

 


 

BH RUKOMET

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m