top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Poziv rukometašima Izviđača na reprezentativna okupljanja
Srijeda, 18 Prosinac 2013 18:12

ljIzbornik Kadetske reprezentacije BiH, Jasmin Mrkonja uputio je poziv rukometašima Izviđača Mateju Hrstiću, Mariu Pavlaku i Ivanu Muciću na reprezentativno okupljanje i pripreme. Okupljanje reprezentacije BiH na Ilidži i odlazak na prijateljske utakmice u Grčku predviđen je za period od 25. – 30.12.2013.godine.

Hrvoje Horvat, izbornik Kadetske reprezentacije Hrvatske, pozvao je Davida Mandića na pripreme Kadetske reprezentacije Hrvatske. Reprezentacija Hrvatske se okuplja zbog priprema za kvalifikacijske utakmice za prvenstvo Europe. Okupljanje i pripreme obavit će se od 02. – 09.01.2014. godine u Umagu, a kvalifikacijske utakmice igrat će se od 10. – 12.01.2014. godine.

 

RK Izviđač

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m