top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Armani mame pobjednice prvog turnira mama
Ponedjeljak, 23 Prosinac 2013 13:43

turnir mamaNi jučer nije nedostajalo adrenalina i dobre zabave na završnici turnira mama u organizaciji regionalne dječje škole nogometa nogometnog kluba Sloga Ljubuški. U sportskom centru Brkić u Studencima odigrane su dvije utakmice, ona za treće mjesto i finalna utakmica, u kojoj su se dvije ekipe borile za prvo i drugo mjesto.


Mamama ni ovoga puta nije nedostajalo potpore od djece i muževa, a unatoč ozljedama i umoru od prethodnog dana, ponovno su hrabro izišle na teren i pokazale svoje zavidno nogometno znanje.
Budući da su u subotu odigrane utakmice nakon kojih su se znali polufinalisti i finalisti, jučer su na teren najprije istrčale ekipe Big mame i Ekstra mame, koje su se borile za treće mjesto. Nakon žestoke igre utakmica je završila izjednačenim rezultatom 1:1, nakon čega je uslijedilo pucanje penala, da bi na kraju rezultat bio 3:2 za ekipu Ekstra mame.
Nakon njih na teren su izišle preostale dvije ekipe, finalistice turnira mama, ekipe Armani mame i Polu mame, a pobjedu u ovoj utakmici odnijela je ekipa Armani mama, a za njih je gol postigla Antea Puljić.
Pobjedničkoj ekipi uručene su prigodne diplome, a za sve sudionice turnira kao i ostale goste organiziran je domjenak.
Mame su se zahvalile organizatorima na ideju, pozivu i prilici da sudjeluju, a svoj dolazak su najavile i za sljedeću godinu, u još većem broju.

lj

Zorica Volarević | Dnevni list

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m