top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Muamer Jugović središnja figura
Ponedjeljak, 23 Prosinac 2013 13:54

boks copy copy copyU ljubuškoj gradskoj sportskoj dvorani je održan 18. memorijal “Ludvig Lutko Pavlović” u čast i sjećanje na prvu žrtvu Domovinskog rata u BiH. Pobjednik minipiramide u tajlandskom boksu je bio reprezentativac BiH Muamer Jugović. U prvoj polufinalnoj borbi je klasičnim nokautom savladao seniorskog amaterskog prvaka svijeta, reprezentativca Hrvatske

Zlatka Bajića, da bi u finalu pobijedio tehničkim nokautom reprezentativca Crne Gore Miloša Vulovića. Vulović je prethodno u polufinalu pobijedio reprezentativca BiH Mesuda Selimovića koji je već jednom osvojio turnir osmorice po K1 pravilima u Sarajevu.
U uvodnim borbama je prvo Ivan Skoko (Arti Ljubuški) u slobodnom načinu borbe (MMA) pobijedio Mateja Šendu iz Ploča, zatim je Tigo Giljević (Magnetsu Zagreb) pobijedio nokautom borca iz kluba Robert P. (Ljubuški) Antu Primorca – Hatu. On je i osvajač prijelaznog pokala stožernog brigadira Ludviga Pavlovića. Održana su i dva meča u amaterskom tajlandskom boksu, gdje je Ivan Marković (Škorpion Sarajevo) pobijedio Senada Berišu (Sparta, Sarajevo), dok je Ermin Hodžić (Pretorian, Sarajevo) savladao Derviša Bukvu (KTB – Scorpion, Orašje).
Predviđena glavna borba večeri između Ive Skopljaka i Gorana Doljanica iz Crne Gore nije održana zbog odustajanja od meča Doljanice.
- Ono što mi uvijek imponira jest da su nastupili predstavnici nekoliko zemalja uz fair play navijanje blizu 1500 ljudi. Posebnu dimenziju spektaklu je dala minipiramida koja je po sudu svih bila najuspješnija dosad. To su bile borbe bez kalkulacija s raznovrsnim udarcima i tehnikama gdje se borci nisu štedjeli, rekao je u ime organizatora predstavnik kluba tajlandskog boksa “Ludvig Pavlović” iz Ljubuškog Ante Šimović.

 

Zlatna plaketa Dnevnom listu

 

Za dugogodišnju suradnju i medijsko pokroviteljstvo Klub tajlandskog boksa Ludvig Pavlović je Dnevnom listu dodijelio Zlatnu plaketu zahvale.

 

Dnevni list

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m