top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #FOTO: KK Ljubuški nastupio u Zagrebu
Utorak, 24 Prosinac 2013 17:55

kk zagrebKarate klub Ljubuški prošlog vikenda 21.12. nastupio je  na  17. tradicionalnom međunarodnom karate turniru pod  nazivom ''Božićni Kup'' koji se svake godine  održava  u organizaciji karate kluba Susedgrad  i Hrvatskog Karate Saveza. Ove godine  je nastupilo  oko 650 natjecatelja iz  Hrvatske, BiH i Slovenije , ukupno 82 kluba.


Karate klub Ljubuški nastupio je sa  7 natjecatelja i ostvarili sljedeći rezultat:

-  Filip Bebek     1. mjesto  
-  Elena Boras    2. mjesto
-  Jakov Bebek   3. mjesto
-  Daniel Bebek  3. mjesto

 

Zapažen nastup su imali i naši članovi : Mladen Vukojević, Luka Mušan  i Ante Boras ali ovaj put  nisu uspjeli izboriti pobjedničko postolje.

Ovim natjecanjem karate klub Ljubuški završava uspješnu natjecateljsku godinu  u kojoj smo nastupili na  13 natjecanja i osvojili 105 odličja na natjecanjima  u Zagrebu, Sarajevu, Salzburgu, Split, Ploče, Široki Brijeg.


Karate klub Ljubuški svim svojim članovima i prijateljima želi Sretan Božić i uspješnu 2014. godinu.

 

LJ::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m