top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #FOTO: Članovi kluba ARTI ostvarili pobjede na Noci Gladiatora
Utorak, 24 Prosinac 2013 22:19

ivan zadroU petak, 20. prosinca održana je osma po redu "Noć Gladijatora" u Dubrovniku na kojemu su nastupili Ivan Zadro i Domagoj Pejčinović ,borci kluba slobodne borbe "ARTI" Ljubuski. Na turniru je održano ukupno devet MMA borbi a glavna borba večeri bila je ona između talentiranog Hrvatskog teškaša Ante Delije i Ukrajinca Sergeja Sokhe.

Pred prepunom dvoranom Gospino polje prvi u ring su zakoračili Ivan Zadro (KSB ARTI - Ljubuški) protiv Gordana Lovrića iz Gladiator teama Dubrovnik.
Ivan Zadro kontrolirao je cijelu borbu od početka i nametnuo svoj ritam boksackim tehnikama i udarcima u parteru i slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Drugi u ring su ušli Domagoj Pejčinović (KSB ARTI - Ljubuški) i Pero Kravić, također iz Gladiator teama Dubrovnik.
Borba je počela vrlo atraktivno, izmjenjivali su se udarci s obje strane da bi nakon tri minute prve runde Pejčinović iskoristio pogrešku Kravića i gušenjem giljotinom završio borbu u svoju korist.

 

 

REZULTATI:

Gordan Lovrić (UFC Gladiator) vs. Ivan Zadro (ARTI Ljubuški)
Pobjednik : Zadro (bodovi)


Pero Kravić (UFC Gladiator) vs. Domagoj Pejčinović (ARTI Ljubuški)
Pobjednik : Pejčinović (giljotinom)


Antonio Kaznačić (UFC Gladiator) vs. Višeslav Aračić (Trešnjevka Zagreb)
Pobjednik Kaznačić (nokautom u 1. rundi)


Asmir Sadiković (Zagreb) vs. Domenik Andreić (Vrbovac)
Pobjednik : Asmir Sadiković (nokautom)


Karlo Caput (UFC Gladiator) vs. Boško Mišić
Pobjednik :  Caput (gušenjem)


Damir Knego (UFC Gladiator) vs. Sashe Samojlovski (Makedonija)
Pobjednik : Knego (tehničkim nokautom, ozljeda noge protivnika)


Dražen Glavaš (Sparta Gym Zagreb) vs. Marko Igrc (UFC Gladiator)
Pobjednik : Glavaš jednoglasnom odlukom sudaca


Antun Račić (UFC Gladiator) vs. Jasmin Ilijaš (Zagreb)
Pobjednik : Račić (jednoglasnom odlukom sudaca)


Ante Delija (UFC Gladiator) vs. Sergej Sokhta (Ukrajina)
Pobjednik : Delija (gušenjem u 1. rundi)

 Važno je istaći da je Gladiator team iz Dubrovnika najbolji MMA klub u Hrvatskoj koji redovito osvaja amaterska prvenstva i i između ostalog Gordan Lovrić i Pero Kravić bili su prvaci Hrvatske u svojim kategorijama stoga pobjede protiv ovakvih boraca su nam od posebnog značenja i ukazuje na to koliko se kvalitetno radi u našem klubu. Ovu uspješnu natjecateljsku godinu završili smo na najbolji mogući način sa tri važne pobjede jer je i naš član Ivan Skoko nastupio dan nakon priredbe u Dubrovniku na memorijalu Ludviga Pavlovića 21. prosinca. Skoko je jednoglasnom odlukom sudaca pobjedio Mateja Šendu iz Ploča i time smo završili natjecanja za ovu godinu. Sad nam slijedi pauza do 5. sječnja 2014 i onda pripreme za sljedeću sezonu u kojoj me čeka nastup na FFC u Sarajevu 8.veljače i nastupi u Europskoj MMA ligi rekao je Josip Artuković- bivši član Dubrovačkog kluba Gladiator koji već dvije godine uspješno vodi klub slobodne borbe "ARTI" Ljubuški.

 

Lj::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m