top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #David Mandić: Čast i obveza je igrati za Hrvatsku
Petak, 27 Prosinac 2013 15:12

david manMeđu 18 pozvanih mladih rukometaša koje je odabrao izbornik Hrvoje Horvat za današnje okupljanje u Dugom Selu  nalazi se i lijevo krilo Izviđača Ljubušak David Mandić (1997), koji se našao na udaru pojedinih centraliziranih medija i izbornika kadeta BiH Jasmina Mrkonje

, zbog toga što je stavio reprezentaciju matične domovine Hrvatske ispred BiH u kojoj je rođen.

Kadetska reprezentacija Hrvatske će 28. prosinca otputovati u Mađarsku, gdje će boraviti do 30. prosinca i odigrati utakmice protiv domaće selekcije.

Na naš upit zašto se odlučio da brani boje Hrvatske, a ne BiH Mandić je rekao da je imao i puno unosnijih ponuda od trećih reprezentacija ali da je presudila obaveza i čast da zaigra za matičnu Hrvatsku.

Kako (ne)službeno doznajemo Dvaid je imao unosnu ponudu iz Katra, točnije dobio je poziv od izbornika i trenera u Katru Silvija Ivandije, kojeg je odbio zbog Hrvatske.

Zanimljivo je i to da se mnogi bosanskohercegovački mladići odlučuju igrati za reprezentaciju Katra i drugih Azijskih zemalja, a izbornik Mrkonja i centralizirani mediji su u svom izlaganju stavili naglasak na susjedne reprezentacije Srbije i Hrvatske.


Ivan Kvesić | bhrukomet.net

 

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m