top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Izviđač proslavio kraj uspješne polusezone
Subota, 28 Prosinac 2013 16:12

izvidjacU zajedničkim druženjem rukometašica i rukometaša Izviđača, Uprave, sponzora i medija u restoranu „Avantgarde“ i službeno je završila sezona ovog trofejnog kluba. Na druženje su pristigli i bivši igrači, aktivni i „umirovljeni“, Denis Buntić, Marko Matić, Ivan Milas, Marin Vegar, Tomislav Nuić, Mijo Tomić, Mirko Herceg…

Potom „stara garda“, Krunoslav Jurić, Jure Jakić, Marin Primorac, Zdravko Petković, Zvonko Herceg… Iz Metkovića su „svratili“ Mario Bjeliš, Brnas, Patrik Ćavar….

Sve nazočne u ime Uprave pozdravio je predsjednik Radoslav Luburić koji je čestitao igračima i struci na postignutim rezultatima, zahvalio sponzorima, te poželio sve najbolje za Božić i Novu godinu. Direktor kluba David Grbavac sponzorima je uručio prigodne dresove, a druženje se nastavilo do dugo u noć.

 

BH RUKOMET

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m