top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Ante Grbavac, kadetski reprezentativac Hrvatske ponovno u dresu Izviđača
Nedjelja, 29 Prosinac 2013 22:40

ljPrijelazni rok u Bosni i Hercegovini još nije ni počeo, a mnogi klubovi polako slažu igračku križaljku za drugi dio sezone. Među njima je i ambiciozni Izviđač iz Ljubuškog, koji je za drugi dio sezone angažirao Ljubušaka Antu Grbavca. Tragom te informacije kontaktirali smo kadetskog reprezentativca Hrvatske Antu  Grbavca, koji nam je otkrio razloge povratka u

Izviđač i daljenje planove u karijeri.

 

Što je presudilo da se iz Zrinjskog vratite u matični klub i što možete reći o provedenom vremenu u Mostaru?

Glede odluke da se vratim u Izviđač najviše su presudili uvjeti treniranja, da bih se bolje pripremio za narednu sezonu kada se mislim okušati u daleko boljem i ambicioznijem klubu. Za Mostar mogu reći sve najbolje, te i to da sam svojom igrom dosta doprinio da se klub nalazi u dobroj rezultatskoj poziciji.

 

Znači u Izviđaču ostajete samo jednu polusezonu.

S Upravom kluba sam dogovorio suradnju do kraja sezone, a tada se mislim okušati u mnogo jačem klubu da napredujem u igračkoj i reprezentativnoj karijeri.

 

Može li ovaj Izviđač u doigravanje za prvaka BiH ?

Mislim da ovaj Izviđač može u doigravanja za prvaka BiH jer ekipa ima potencijala, a ja ću im nastojati pomoći u tome i opravdati očekivanja Uprave kluba.

 

BH RUKOMET

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m