top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Mirko Alilović i Andrea Prusina najbolji su športaši Ljubuškog u 2013. godini
Četvrtak, 23 Siječanj 2014 23:16

ljNajbolji športaš Ljubuškog u 2013. godini je rukometaš Mirko Alilović, a najbolja športašica rukometašica Andrea Prusina. Najbolji sportski klub je HRK Izviđač MI Grupa, titula najboljeg športaša do 18 godina pripala je rukometašu Matej Hrstić, a najbolje športašice do 18 godina rukometašici Matea Nosić.


To su rezultati ovogodišnjeg, ukupno 17. izbora najuspješnijih ljubuških športaša, koji su proveli ljubuški novinari. Sudjelovala su ukupno sedmorica novinara, a izbor je organizirao Ured društvenih djelatnosti općine Ljubuški. Biralo se kao i proteklih godina u tih pet kategorija. Opet se pokazalo da je, gledajući rezultate izbora, rukomet sport broj jedan u Ljubuškom. Dugogodišnja ljubuška tradicija, višegodišnji uspješni sportski hod HRK Izviđača koji je kao uvažena sportska ustanova prešao okvire BiH, rezultirali su takvim izborom. Mirko Alilović je svjetska rukometna veličina koja se posebno proslavila na vratima rukometne reprezentacije Hrvatske čije boje veoma uspješno brani i na ovom EP-u u Danskoj. Ovo mu je šesti put da je izabran za najboljeg športaša svoga grada i općine.

Andrea Prusina trenutačno brani boje ŽRK Lokomotive iz Zagreba,a ovo je četrti put da je ponijela titulu najbolje športašice Ljubuškog. Najbolji ovogodišnji športaš do 18 godina, Matej Hrstić, najbolji je kadetski reprezentativac BiH i prvotimac Izviđača. Matea Nosić, najbolja je športašica do 18 godina, kadetska reprezentativka BiH i nostiteljje igre u ŽRK Izviđač, standardno brani boje kluba.

Priznanje RK Izviđaču kao najboljem sportskom klubu Ljubuškog je ukupno petnaesto dosad. Svečano proglašenje najboljih športaša obavit će se u sklopu obilježavanja Dana općine Ljubuški.

 

BH RUKOMET

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m