top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Rahimić: Već se pokazuje napredak u svim sferama
Subota, 25 Siječanj 2014 11:12

slogaIza nogometaša ljubuške Sloge, člana Druge lige FBiH Jug, desetak je dana priprema  s novim trenerom Ibrom Rahimićem koji je zasad zadovoljan radom momčadi jer se sve provodi prema ranije utvrđenom planu.


- Još uvijek smo u fazi gdje ne treniramo punom snagom, ali radimo dobro. Atmosfera u klubu je vrlo povoljna i mislim da se već pokazuje napredak u svim sferama, pogotovo disciplini i odgovornosti, a zbog čega sam optimist, kaže trener Sloge Ibro Rahimić.
Na treninzima raspolaže s dvadesetak igrača među kojima su i oni na probi. Momčad je većim dijelom kompletirana i kao upitnik ostaje samo jedna pozicija.
- Uglavnom smo dobro pokriveni na svim mjestima osim stopera gdje nam treba jedan igrač koji će preuzeti odgovornost na sebe, jer sada imamo dva jednaka stopera gdje nijedan ne odskače kvalitetom. U idućem razdoblju želimo dovesti jednog kvalitetnog, ali ako ga ne dobijemo, možemo u ovoj ligi i ovako. Dugoročno bi ipak bilo bolje da ga nađemo odmah i uigravamo za sljedeće sezone, govori Rahimić.
Sloga će danas (14.30 sati) odigrati i prvu pripremnu utakmicu na stadionu Babovac u Ljubuškom protiv premierligaša Sarajeva koje je prethodno savladalo Brotnjo (4:0).
- Gledao sam njihovu utakmicu s Brotnjom, znam otprilike protivnika i pružit ćemo im dobar otpor iako nam to u ovoj fazi nije prioritet. Želim da se igrači prihvate odgovornosti i dogovora iz svlačionice te provedu to na meču. Puno smo više vježbali tehniku, nego taktiku gdje moji igrači nisu na nekoj razini, ali imamo mjesec dana do početka prvenstva i na tome ćemo puno raditi. U svakom slučaju ćemo pružiti dobar otpor Sarajevu jer imamo potencijala, smatra Rahimić.
Protiv Sarajeva će nastupiti dvije ekipe po jedno poluvrijeme, a rezultat sigurno nije prioritet.
- Ne želim da im to bude preveliko opterećenje jer je početna faza priprema, ali ćemo nastojati zadovoljiti naše gledatelje i pokazati da je ovo što radimo u Slogi u punom usponu. Vjerujem da je ovo što je dosad urađeno pravi put te da ćemo u kratkom razdoblju doći do Premier lige, izjavio je Ibro Rahimić.

 

Igrat će s Igmanom, Splitom i Vitezom

 

U Slogi su dogovorili još nekoliko test utakmica pa će u srijedu igrati s Igmanom u Međugorju, potom u petak protiv Splita, koji će nastupiti s kombiniranim sastavom juniora i rezervi prvog tima, dok je za 8. veljače dogovoren ogled s Vitezom.
- Imamo još dva termina za utakmice, jedan prije odlaska na pripreme u Bašku Vodu gdje bismo trebali oko 20. veljače, i drugi za generalku, pojasnio je Rahimić.

 

Dnevni list

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m