top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Borac kluba ARTI osvojio turnir u brazilskom jiu jitsi "BJJ Eastern Europe"
Utorak, 18 Veljača 2014 17:20

atriU subotu 15. veljače, u organizaciji Hrvatskog saveza brazilskog jiu-jitsua i Werdum Combat Teama Zagreb, u West Gate shopping centru u Zaprešiću održao se  "BJJ East European Open Championship".

Riječ je o najvećem natjecanju u ovom dijelu Europe u brazilskom jiu-jitsu. Prijavljeno je preko 300 boraca iz desetak zemalja iz regije u juniorskim i seniorskim kategorijama.

Natjecateljski program trajao je tijekom cijele subote te je Domagoj Pejčinović, borac Kluba slobodne borbe ARTI iz Ljubuskog osvojio ovaj turnir u kategoriji + 89,3 kg.

peja

LJ::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m