top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Najava 13. kola PL BiH: Izviđač u Visoko po bodove spasa
Petak, 20 Veljača 2009 15:05
rukometasU petak i subotu na rasporedu su utakmice 13. kola Premijer lige za rukometaše. Nama najzanimljivija utakmica je naravno sutrašnje gostovanje Izviđača u Visokom. Izviđač dolazi u Visoko sa imperativom pobjede, jer neplanirano izgubljeni bodovi prošlog vikenda na svom terenu od rukometaša Goražda, moraju se nadoknaditi na gostujućem terenu.
Bosna SO, aktulni prvak BiH danas na Mojmilu dočekuje momčad Gradačca, te se nada pobjedi kojom bi nastavili niz nepobjedivosti.

Nakon jučerašnjeg iznenadnog odlaska trenera Slobode Damira Cipurkovića vidjeti ćemo da li će momčad Slobode vođena dosadašnjim pomoćnikom na klupi, Dževadom Jahićem, ostati pribrana kako bi pobjedom nad banjalučkim Borcem popravila šanse za ostanak u Premijer ligi.

U Doboj stiže momčad Goražda, koja će pokušati pomrsiti račune Slogi koja već unaprijed upisuje ove bodove.

Najlakši zadatak u 13. kolu trebali bi imati rukometaši Konjuha, koji su domaćini Kotor Varoši, momčadi koja u dosadašnjem dijelu prvenstva nije osvojila još niti jedan bod.

Zbog isključenja iz natjecanja sarajevskog Olimpika, u ovom kolu slobodna je momčad Krivaje. Podsjetimo Olimpik je u 12. kolu Premijer lige BiH trebao igrati meč na svom parketu sa Konjuhom iz Živinica, ali do toga nije došlo, a kako im je to već drugi put da Olimpik ne igra utakmicu, a prema pravilima natjecanja, sarajevski klub se isključuje iz Premijer rukometne lige BiH.

Parovi 13. kola Premijer lige BiH za rukometaše 20. i 21. veljače 2009.
Sarajevo: BOSNA SO - GRADAČAC, petak u 18,30 h
Visoko: BOSNA V - IZVIĐAČ-Mi GRUPA, subota u 19,00 h
Tuzla: SLOBODA - BORAC, subota u 17,00 h
Živinice: KONJUH - KOTOR VAROŠ, subota u 18,30 h
Doboj: SLOGA - GORAŽDE, subota u 18,00 h
Slobodna momčad: KRIVAJA

lj::portal
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m