top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Brotnjo juriša ka elitnom rangu, Ljubušaci uvjerljivo na začelju
Ponedjeljak, 23 Veljača 2009 20:49

Ovog vikenda odigrano, 12. kolo Lige 10 KS Herceg-Bosne je najvjerojatnije donijelo odluku o novom prvoligašu.
U derbiju prvenstva Brotnjo je uspjelo nakon velike borbe savladati po drugi put u prvenstvu Čapljinu, stvoriti nedostižnu bodovnu prednost i gotovo sigurno se vratiti u elitni razred. U ostalim utakmicama, Busovača je u derbiju začelja ubjedljivo savladala Ramu, Široki II nastavlja sa igrama »toplo-hladno», nakon poraza u Rami, ovaj tjedan su uvjerljivi bili u Ljubuškom.

Tomislav je najugodnije iznenađenje nastavka Lige i niže pobjedu za pobjedom, ovaj put protiv Zrinjskog II.

REZULTATI: BROTNJO-ČAPLJINA 99:92, TOMISLAV-ZRINJSKI II 74:64, BUSOVAČA-RAMA  77:61, LJUBUŠKI –ŠIROKI 77:61, Odžak i Livno igraju u srijedu.

POREDAK: Brotnjo 24 boda, Čapljina 22, Odžak 18, Široki17, Livno 17, Zrinjski 16, Tomislav 16, Busovača 15, Rama 15, Ljubuški 14.

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m