top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Ljubuški i dalje na vrhu skupine jug Malonogomenetne lige FBiH
Ponedjeljak, 23 Veljača 2009 22:02
Odigrano je 16. kolo malonogometne liga Federacije BiH. U grupi Jug derbi susret u Ljubuškom igrali su istoimena vodeća ekipa i Seljak iz Livna za konačnih 5:5. U Idućem kolu MNK Ljubuški gostuje u Mostaru kod Karake.
Pogledajte rezultate i raspored idućeg kola:
 
GRUPA JUG

Rezultati 16. kola: ČITLUK: Brotnjo - ZSD Libertas igraju 26.02., LJUBUŠKI: Ljubuški - Seljak 5:5, MOSTAR: Mostarske kiše - Karaka Kl. Milenium 7:8, MOSTAR: Neretva - Petar 4:1, CAZIN: Buba Mara - Bregava nije odigrano. Slobodna je ekipa Mostar SG HP Investing. Odgođena utakmica 14. Kola: MOSTAR: Mostarske kiše - ZSD Libertas 6:4.

1. Ljubuški 38
2. Mostar SG HP Inv. 31
3. Seljak 29
4.  Karaka Kl. Mill. 29
5. ZSD Libertas 20
6. Brotnjo 19
7. Mostarse kiše 16
8. Bregava 12
9. Buba Mara 9
10. Neretva 9
11. Petar 7

U 17. kolu 28.02/01.03. igraju: MOSTAR: Mostar SG HP Investing - Buba Mara, ČAPLJINA: Bregava - Neretva, TOMISLAVGRAD: Petar - Mostarske kiše, MOSTAR: Karaka Kl. Milenium - Ljubuški, LIVNO: Seljak - ZSD Libertas. Ekipa Brotnja je slobodna.Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m