top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #VIDEO: Calello je igrao RUKOM, a Bebek je 100 posto ispravno postupio!!!
Srijeda, 25 Veljača 2009 08:21

Dinamovac Adrian Calello je u 47. minuti nedjeljnog derbija igrao rukom u svojem kaznenom prostoru, a ljubuško-riječki sudac Ivan Bebek je potpuno opravdano pokazao na bijelu točku! Čini se da je kamerman emisije "Bili kutak" riješio pitanje dvojbenog penala za Hajduk protiv Dinama u nedjeljnom derbiju. Od svih snimki dosad, na toj se sporna situacija najbolje vidi.

Novi igrač Dinama Calello podigao je ruku u trenutku slobodnog udarca, pa sudac Ivan Bebek sad, što se tog trenutka tiče, može odahnuti. Pogledom na snimku izgleda da je vidio dobro i sasvim opravdano dosudio udarac s bijele točke.
 
Calello je rukom promijenio smjer lopte, a pravila su jasna. Prema toj snimci, sve optužbe iz Dinama padaju u vodu, a Hajduk je u velikom derbiju sasvim zasluženo poveo.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
 
Mladi Argentinac Adrian Calello tako je potvrđen kao tragičar utakmice jer je u debiju svjesno dotaknuo loptu u najgorem trenutku. Gori početak u Dinamu vjerojatno nije mogao zamisliti ni u najgorim noćnim morama, no mladića sad ne treba osuditi nego mu pomoći da prebrodi psihološki tešku situaciju, prenose 24sata.

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m