top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Televizija odložila dolazak Vlade Šole u Ljubuški
Srijeda, 25 Veljača 2009 19:19
solaKoncem prosinca prošle godine kao prava rukometna senzacija odjeknula je vijest da će proslavljeni hrvatski reprezentativni vratar Vlado Šola u nastavku prvenstva pojačati redove bivšeg prvaka BiH Izviđač Mi GRUPA iz Ljubuškog. Senzacionalni transfer bio je i jedan od povoda za prigodnu konferenciju za novinare u prostorijama Izviđača, a oko dolaska u Hercegovinu nije dvojio ni sam Vlado Šola.

Prema prvim informacijama Šola je u Ljubuški trebao stići po završetku Svjetskoga rukometnog prvenstva u Hrvatskoj, odnosno po završetku ranije preuzetih komentatorskih obveza na RTL-u. S obzirom da je SP poodavno završeno, a u nastavku prvenstva BiH već odigrana dva kola, navijači “skauta“ koji trenutačno nisko lete, pitaju se – gdje je Šola?

A Šola je opet na RTL-u, u ambicioznom obiteljskom show programu “Pobjedi Šolu“. Otud i logično pitanje glasnogovornici Izviđača Mariji Primorac – je li dogovor pao u vodu?

- Dogovor nije pao u vodu, narednih dana će se preciznije razgovarati oko angažmana Vlade Šole u našem klubu. Šola će dobiti program utakmica, kao i program rada s našim mladim vratarima, nakon čega ćemo postići precizan dogovor. Uglavnom za očekivati je da će detalji biti poznati za desetak dana“, ističe glasnogovornica Izviđača.

Uglavnom dojam je kako je ipak moć televizije kojoj nije odolio ni Vlado Šola, unekoliko iskomplicirala dolazak svakako najpoznatijeg hrvatskog rukometnog vratara u Ljubuški. Dok se iščekuje konačni dogovor može se primijetiti kako ni Izviđaču, a ni Šoli baš ne ide.

Naime, Izviđač je najprije poražen doma od Goražda 34:37, a zatim i u Visokom od Bosne 31:32, pa se našao u teškoj situaciji. Umjesto približavanja vrhu bivšim prvacima BiH u nastavku prvenstva predstoji grčevita borba za opstanak.

Ne ide ni Šoli, na startu šestosatnog show programa RTL-a pobijedio ga je Osječanin Damir Car. I dok je Car prezentirao “carsku“ kondiciju, dok je Šola ‘teško disao’, a na kraju samokritički priznao kako je izvan treninga već osam mjeseci. Ako namjerava u uvijek zahtjevno rukometno prvenstvo BiH, morat će se prihvatiti zahtjevnijih „programa“ nego što je televizija.

Šola iznenadio općim znanjem
Šolin show debi Ljubušaci su pozorno pratili upravo zbog Izviđača, međutim reakcije nisu baš povoljne po slavnog vratara.

- Fizički je nespreman što posto, ali me ugodno iznenadio općim znanjem. Ne može disati. Uvjeren sam da nije kalkulirao, nije spreman. Onaj lik, što ćukenja (pse op. autora) trenira, pravo je čudo. K’o mačka je. Šola priznaje da ‘osam mjeseci nije potrčao’ pa ne znam kako će pomoći Izviđaču, zabrinuto je dojmove sažimao u jednom od ljubuških kafića navijač „“skauta“, Karlo.

(D. Musa/sportal.vecernji.hr)Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m