top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Rukometašice Ljubuškog bolje od Mostarki
Četvrtak, 26 Veljača 2009 18:20


ljubuski-zrinjskiU preostaloj utakmici 13. kola Premijer rukometne lige za žene odigranoj u srijedu 25. veljače u dvorani Bijeli Brijeg, u Mostaru su se sastali ŽRK Zrinjski i ŽRK Ljubuški LO. Naše rukometašice bile su bolje te su na kraju ubilježile pobjedu 25:23.

Rukometašice zrinjskog su dobro otvorile utakmicu i u petoj minuti imale su vodstvo 2:0. Ali nakon toga diže se igra naših rukometašica koje prave seriju od 5:0 čime prelaze u vodstvo koje ne ispuštaju do kraja. U 15. minuti su vodile 6:4,  da bi se na poluvrijeme otišlo sa rezultatom 12:9 u korist Ljubuškog.

ljubuski-zrinjski2U drugo poluvrijeme Zrinjski ulazi odlučnije i dolazi na samo gol zaostatka, ali previše su grešaka napravile da bi u potpunosti preokrenule rezultat. Kraj utakmice ipak je donio malo dramatike, ali dobra igra i borbenost naših rukometašica donosi pobjedu 25:23 potpuno zasluženo.

Mostar: ŽRK Zrinjski - ŽRK Ljubuški LO 23:25 (9:12)

Ovom pobjedom Ljubuški se revanširao Zrinjskom za poraz u prvom dijelu natjecanja, te se sa nova tri boda učvrstio na drugoj poziciji. U narednom 14. kolu u Ljubuški dolazi Goražde, susret se igra 28.02.2009 s početkom u 18 sati, sudit će par Dejanović - Marčetić.

lj::portal/I.B.

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m