top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Prekid crne serije Izviđač traži protiv Sloge
Petak, 27 Veljača 2009 12:23

Premier liga za rukometaše nastavlja se utakmicama 14. kola, od kojih će samo jedna biti odigrana danas. U Ljubuškom će Izviđač protiv Sloge tražiti prekid niza od pet poraza za redom.
Trener Skauta Saša Kuček već je isticao kako njegova mlada ekipa prolazi kroz teško razdoblje u kojem imperativ rezultata čini svoje.

U prošlom su kolu bili blizu iznenađenja, slavlja kod visočke Bosne, no brzopletost i neiskustvo bili su itekako osjetni, pa je Izviđač upisao i svoj drugi proljetni poraz. S obzirom da su i večeras upitni nastupi trojca Martić, Paponja, Prskalo, koji nije igrao ni u Visokom, nema sumnje da će Ljubušacima i ovog puta biti teško, posebno iz razloga što će za protivnika imati Slogu, koja je svoju zadaću protiv Goražda u 13. kolu odradila kako treba, pa će zasigurno igrati daleko rasterećenije, iako je samo 4 boda uspješnija nakon 13 odigranih utakmica.
Na drugom kraju tabele sarajevska Bosna želi zadržati neokaljanu statistiku i nastaviti s pobjedama. Ovog vikenda čeka ih, kako je trener Vojislav Rađa nedavno rekao, jedno od onih nekoliko težih utakmica – gostovanje u Goraždu, kod istoimene, pete ekipe prvenstva, koja na domaćem terenu ima veliku podršku navijača. Usprkos tomu, ne sumnjamo da će Studenti ponovno slaviti, na što nekako ukazuje činjenica da klub u posljednjih dana u javnost više izlazi sa izjava vezanim za skorašnji ulazak u Izvršni odbor Rukometnog saveza BiH, nego sa najavama gostovanja u Goraždu. Gledajući pozicije na tabeli, jako zanimljivo bi moglo biti u srazu četvrtog Gradačca i trećeg Konjuha, koji je u prošlom kolu rutinski odradio posao protiv posljednje Kotor Varoši, koja je pak ostala bez susjeda na tabeli, Olimpika - Saralije su nakon što zbog vlastite krivice nisu odigrali dva susreta izbačene iz Lige, a svi njihovi rezultati su obrisani.  

Dnevni list/Slaven Nikšić

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m