top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Klobučki "fajteri" opet osvajaju medalje
Utorak, 20 Siječanj 2009 21:18

U Samoboru se 10. i11. siječnja održao 18. po redu tradicionalni karate turnir Grand Prix Croatia.
U dva dana je na natjecanju sudjelovalo 965 sportaša iz 128 klubova iz čak 19 zemalja: Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Mađarske, Bosna i Hercegovine, Italije , Njemačke, Srbije, Crne Gore, Austrije, Češke, Francuske, Makedonije, Danske, Grčke, Belgije, Francuske, Latvije i Švedske.


Za ovaj klub na ovom iznimo teškom natjecanju medalje su osvojili:

Marija Paradžik, mlađa kadetkinja -50 kg - SREBRNA medalja.
Ante Mucić, mlađi kadet +57 kg - SRBRNA medalja.
Lucija Biško, junior -48 kg - BRONČANA medalja.
Antonio Biško unatoč dobrim borbama nije uspio osvojiti medalju.


Ovaj uspjeh klobučkih natjecatelja je iznimno važan i hvale vrijedan jer od svega četiri natjecatelja koja su otišli na natjecanje njih troje se vratilo sa osvojenom medaljom.

klobuk.info

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m