top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Četvrtfinale rukometnog kupa BiH: Izviđač poražen u Visokom
Nedjelja, 08 Ožujak 2009 02:32

cetvrtfinale-rukomet-izvidacSinoć su odigrane prve utakmice četvrtfinala rukometnog kupa Bosne i Hercegovine, Izviđač će imati težak posao na uzvratu u Ljubuškom, s obzirom da je večeras poražen u Visokom od Bosne rezultatom 37:33. U ženskoj konkurenciji utakmica ŽRK Ljubuški i ŽRK Ilidža odgođena za srijedu 11.03.

Utakmica je odgođena jer naše rukometašice nastupaju na turniru u Banja Luci, što je za sobom povuklo polemika, a između ostalog postavljalo se pitanje je li važniji prijateljski turnir ili odigravanje utakmica  kupa BiH? No bilo kako bilo (bilo to nekom pravo ili krivo) prvi četvrtfinalni ogled s Ilidžom naše rukometašice igraju  u srijedu 11. ožujka.

Izviđač je u Visokom bio u zaostatku cijelu utakmicu, zaostajali su i po deset golova, ali ipak u drugom poluvremenu smanjuju tu razliku i na kraju dolaze na -4 što daje nadu da se na uzvratu izbori plasman u polufinale Kupa BiH.

Rezultati četvrtfinala rukometnog kupa BiH, (M):
Visoko: Bosna - Izviđač Mi GRUPA  37:33
Banja Luka: Borac - Konjuh  34:25
Goražde: Goražde - Sloga 28:30
Gradačac: Gradačac - Bosna SO  29:43
Uzvratne utakmice se igraju dana 24/25.04.2009. godine

Rezultati četvrtfinala rukometnog kupa BiH, (Ž):
Mostar: Katarina - Živinice 37:27
Hadžići: Željezničar - Jedinstvo  31:26
Prijedor: Mira - Borac 28:32
Ilidža: Ilidža - Ljubuški LO (odgođeno za srijedu)
Uzvratne utakmice se igraju dana 20/21.03.2009. godine.

Lj::portal / I.B.

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m