top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Državno prvenstvo kadetkinja HB pripalo ŽRK Katarini
Nedjelja, 08 Ožujak 2009 23:56

U završnici državnog prvenstva RS HERCEG-BOSNE našle su se četiri ekipe i to ŽRK LJUBUŠKI, ŽRK GRUDE, HRK KATARINA i HŽRK KISELJAK. U polufinalnim susretima rezultati su: KATARINA - GRUDE 13:11,  LJUBUŠKI - KISELJAK 26:3. Za treće mjesto ŽRK GRUDR - HŽRK KISELJAK 13:5, dok je finalu tek viđen dobar rukomet u kojem je na kraju spretnija i sretnija bila ekipa HRK KATARINA koja je pobijedila domaću ekipu LJUBUŠKOG krajnim rezultatom 11:10.

Iako su domaće odigrale dopadljiviju utakmicu i bile u prednosti tijekom cijelog susreta uporne gošće su ipak na kraju slavile i ponijele titulu najboljih u Hercegovini.

Kronologija rezultata: 10 minu 3:0, poluvrijeme 7:4, 32 minuta 10:7 i onda crna rupa od osam minuta bez gola 10:11 u kojem su gošće zabile 4 zgoditka i zasluženo slavile, a domaće promašile 3 sedmerca što je bilo previše za eventualni uspjeh na kraju.
Ovim drugim mjestom Ljubušanke su nastavile niz dobrih rezultata mlađih dobnih skupina, naručito imajući u vidu da su igračice 1996 i mlađe osvojile prvo mjestu,te da imamo dvije ekipe 1998 i mlađe u završnici sve to upućuje na dominaciju ženskog rukometnog kluba Ljubuški kada su u pitanju mlađe kategorije u Hercegovini.
Ovim uspjesima treba pridodati i to da će ekipe 1994 i 1996 predstavljati Ljubuški i na završnici državnog prvenstav BiH, gdje očekujemo također visok plasman ,jer praksa je pokazala da obično prvak HB postane i prvak BiH.

zrkljubuski1956

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m