top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Košarkaška Liga 10 HB: KK Ljubuški i dalje deseti ;-)
Ponedjeljak, 09 Ožujak 2009 15:52

U lokalnom derbiju, Čapljina je opravdala ulogu favorita protiv mladića iz Ljubuškog koji su pružili dostojan otpor bišem prvoligašu, naime Čapljina je tek u zadnjoj četvrtini napravila veću razliku i došla do gostujuće pobjede od 14 razlike. Kod naših najrazigraniji su bili Srđan Vujčić i Slavko Barać s 24 odnosno 25 poena.


Široki II je "poduplao" Livno i zabilježio rekordnu pobjedu od +47 razlike. Lider na tabeli, Brotnjo polako privodi ligu kraju, a ovaj put savladana je Rama lako i uvjerljivo. Odžak je do svoje osme pobjede došao lako protiv indisponiranih gostiju, ekipe Zrinjski II.

Tomislav i Busovača igrat će ovaj tjedan zbog zauzetosti dvorane državnim prvenstvom za mlađe kategorije.

REZULTATI:
BROTNJO - RAMA 100:79
LJUBUŠKI - ČAPLJINA 79:93
ŠIROKI II - LIVNO 94:47
ODŽAK - ZRINJSKI II 105:76

TABLICA:
1. BROTNJO 28
2. ČAPLJINA 22
3. ŠIROKI II 21
4. ODŽAK 20
5. LIVNO 20
6. ZRINJSKI II 18
7. RAMA 18
8. TOMISLAV 16
9. BUSOVAČA 15
10. LJUBUŠKI 14

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m