top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Mucić: Konačni cilj je vrh Europe
Petak, 02 Siječanj 2009 21:19
Angažman Vlade Šole, igrača takvog kalibra, uvelike će pridonijeti jačanju rejtinga našega kluba, istaknuo je Stanislav Mucić, prvi čovjek Uprave HRK Izviđač MI Grupa prilikom objave informacije da je legendarni hrvatski vratar potpisao pristupnicu nekadašnjem višestrukom prvaku BiH u rukometu.
Prema Mucićevim riječima, Šola će u Izviđaču imati dvostruku ulogu.
- On dolazi u svojstvu vratara i stručnog suradnika, koji će svojom karizmom poticati još kvalitetniji rad s mladim uzrasnim kategorijama unutar Rukometne akademije, pojasnio je predsjednik Uprave ljubuških Skauta.
Šolin dolazak ne znači da Izviđač odustaje od svog strateškog pristupa koji se temelji na ulaganju u mlade igrače. Naprotiv, vodstvo kluba očekuje da će Šola za vrijeme svog boravka u Izviđaču uspjeti prenijeti dio svoga ogromnog rukometnog znanja i na mlade igrače te da će na taj način uvelike pripomoći u projektu stvaranja nove generacije ne samo dobrih vratara, nego i kvalitetnih igrača.
Osim Šolina dolaska, u Izviđaču neće biti pretjeranog dovođenja novih igrača. Želja rukovodstva jest da aktualnu sezonu završi s mladim igračkim kadrom s kojim je i započeta.
- Od ove sezone smo u Premier ligu strateški krenuli s jako pomlađenom ekipom i nastojimo kroz njihov trening i utakmice proizvesti vrhunske igrače i reprezentativce, rekao je Mucić
- Znanje koje ti mladići dobivaju danas igranjem u Premier ligi jamac je da će u godinama koje dolaze imati daleko veću prednost u odnosu na igrače ostalih klubova, Mucićevo je mišljenje.
U Izviđaču se nadaju da će ulaganje u rad s mladima i projekt Rukometne akademije u budućnosti donijeti značajne plodove.
- Konačni cilj našeg projekta jest vrh Europe! A na njega ćemo se popeti s domaćim kadrom koji će stasati u našem klubu, izjavio je Mucić.
Budući da je u Izviđaču nakon odlaska Petrova još uvijek ostalo neriješeno pitanje trenera, bilo je govora i o tom pitanju. Kako je rečeno, Uprava kluba trenutno razgovara s nekoliko kandidata. S konkretnim imenima nitko ne želi izlaziti u javnost, no rečeno je da će novi trener biti mlad i željan dokazivanja, koji će biti kompatibilan s klupskom strategijom razvoja mladih igrača.

Piše: I. Herceg, Dnevni listKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m