top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Skupština Športskog saveza općine Ljubuški
Utorak, 10 Ožujak 2009 21:26

Nakon četiri godine sazvana Skupština Športskog saveza općine Ljubuški zapela je na samom početku, nije usvojen ni predloženi Dnevni red. Skupština je bila zamišljena kao „Izborno-obnoviteljska“, ali je zbog niza proceduralnih pogrešaka i nepripremljenosti dogovoreno da se sjednica nastavi za petnaest dana.

 

Do tada će klubovi dostaviti izvješće o radu i utrošenim sredstvima, te u pismenoj formi dostaviti kandidata za člana Skupštine. Klubovi koji ne dostave potrebite akte neće participirati u Skupštini, jedan je od prihvaćenih zaključaka na kraju sinoćnjeg dijela sjednice.

Prije nastavka Skupštine pristupit će se verifikaciji mandata, a potom će Skupština nastaviti s radom i predloženim Dnevnim redom.

ljubuski.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m