top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Prvenstvo RS HB 2009 za mlađe uzraste
Srijeda, 11 Ožujak 2009 01:18

rukometnaU nedjelju 08.03.2009. u Čapljini je odigrano prvenstvo Rukometnog saveza Herceg- Bosne za mlađe uzrasne kategorije 1996. i mlađi.

Na turniru je nastupilo šest ekipa i to HRK Zrinjski A grupa, HRK Zrinjski B grupa, HRK Međugorje, RA Izviđač A grupa, RA Izviđač B grupa i HRK Čapljina.

Na turniru je dominirala Rukometna akademija (grupa A) koja je postala pobjednik turnira. U finalu su porazili Međugorje rezultatom 22:13. Za treće mjesto borili su se Zrinjski i Rukometna akademija Izviđač B grupa no ovaj put Zrinjski je bio bolji i odnio pobjedu rezultatom 14:9.

Serija kvalitetnog rukometa naših akademaca se nastavlja. Već ovaj vikend biti će domaćini ''turnira Cicicibana'' (1998. i mlađi) koji će se održati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom. Na turniru će nastupiti pet ekipa a utakmice će se odigravati od 9:00 do 14:00 h.

izvidjac.com

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m