top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Stigao Vlado Šola
Srijeda, 11 Ožujak 2009 12:27

Proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativac Vlado Šola stigao je u Ljubuški, tridesetak dan kasnije nego što su ljubitelji rukometa očekivali. Iako su u Izviđaču stalno tvrdili da će Šola doći u javnosti su kružile kojekakve priče i konstrukcije, a nije nedostajalo ni cinizma, ni zlobe.

Početak prvog treninga Šola je dočekao u društvu Josipa Glavaša i Mladena Škorputa, a igračima ga je predstavio trener Saša Kuček. Svoj prvi trening Šola je odradio s trojicom vratara uz asistenciju Mladena Škorputa i veliku znatiželju nazočnih u Gradskoj športskoj dvorani. Šola će, koliko smo uspjeli neslužbeno doznati, za početak raditi s vratarima iz svih selekcija Akademije, kao i vratarima Izviđača i Ljubuškog, a neće zapostaviti ni vlastitu tjelesnu pripremu jer je registriran kao igrač, pa nije isključeno da na nekim utakmicama i stane među vratnice.

Kad smo pomislili da ćemo dobiti nešto podrobnije informacije od samog Šole kojeg su novinari očekivali nakon treninga, ostali smo kratkih rukava. U pratnji stručnog koordinatora Josipa Glavaša „ispod tuša“ se uputio do privremenog smještaja, a novinarima će biti na raspolaganju u srijedu popodne, ili nekom drugom prilikom kad procijene ljudi iz Izviđača, na „radost i veselje“ sedme sile.

radioljubuski.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m