top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Tenis: Nastup Tomislava Brkića u Lagosu
Srijeda, 11 Ožujak 2009 15:01
lj_tenisTomislav Brkić, naš mladi tenisač i reprezentativac BiH nastupao je u kvalifikacijama za futures u portugalskom Lagosu. U prvom kolu Brkić je ostvario pobjedu u meču protiv Portugalca Ricarda Jorgea s 2:0 (6:1, 6:1). U drugom kolu kvalifikacija bolji od njega bio je Belgijanac Korneel Sanders koji ga je savladao sa 1:2, po setovima 7:6(5), 4:6, 3:6.

Brkić je u Lagosu igrao i u konkurenciji parova uz pozivnicu organizatora. Njegov suigrač bio je Anto Pavić iz Hrvatske. U prvom kolu protivnici su im bili Irac Tristan Farron-Mahon i Austrijanac Richard Ruckelshausen. Dobro su otvorili meč i prvi set pripada njima, ali gube drugi set  i ulaze u dramatičnu završnicu trećeg seta. U produljenom tie-breaku trećeg seta ipak su poraženi čime Tomislav Brkić završava svoje sudjelovanje na turniru u Lagosu.

Lagos, 1. kolo kvalifikacija:
Tomislav Brkić (BiH) - Ricarda Jorge (Portugal) 6:1, 6:1

Lagos, 2. kolo kvalifikacija:

Tomislav Brkić (BiH) - Korneel Sanders (Belgija) 7:6(5), 4:6, 3:6.

Lagos, 1. kolo parova:
Pavić/Brkić (Hrvatska/BiH) - Farron-Mahon/Ruckelshausen (Irska/Austrija) 6:4, 3:6, 7:10

Lj::portalKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m