top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #ŽRK Ljubuški uvjerljiv na Ilidži
Četvrtak, 12 Ožujak 2009 02:46

zrkljSinoć je odigrana zaostala utakmica ženskog četvrtfinala kupa u rukometu između domaćina Ilidže i Ljubuškog. Naše rukometašice  dobrom igrom i velikim zalaganjem nadigrale su Ilidžu s visokih 34:26, te tako uvelike otvorile vrata polufinalu.

ŽRK Ljubuški je dominirao cijelim susretom te su već na poluvremenu imali +4, bilo je 19:15 za Ljubuški. Nastavak igre nije donio nikakvo iznenađenje, prednost naših se povećavala do konačnih plus osam, odnosno 34:26.

Najefikasnije kod Ljubuškog su bile Maja Prusina i Klaudija Knezović s  8 golova. Domaća Ilidža večeras nije bila dostojan suparnik našima koje mirno mogu čekati uzvratni susret u Ljubuškom 20. ili 21.03.

Rukometni kup BiH, Četvrtfinale (Ž):
Ilidža: ŽRK Ilidža - ŽRK Ljubuški 26:34 (15:19)

Podsjetimo da je ova utakmica bila odgođena zbog nastupa ŽRK Ljubuški na 31. Međunarodnom turniru u Banjaluci. ŽRK Ljubuški je bio u skupini B, gdje su postignuti sljedeći rezultati:
ŽRK “Ljubuški”  - ŽRK “Borac”  19 : 29
ŽRK “Borac”  - ŽRK “Knjaz Miloš”  27 : 24
ŽRK Ljubuški - ŽRK "Knjaz Miloš" 24:25

Dok su u skupini A ostvareni rezultati:
"Mladost" - "Vrbas" 27:7,
"Mladost" - "Temerin" 24:26,
"Temerin" - "Vrbas" 25:13

Finalna utakmica:
ŽRK “Borac” Banjaluka - ŽRK “Temerin” Temerin 24 : 22

Za peto mjesto: Ljubuški - Vrbas 33:15

Konačan poredak:
1. ŽRK Borac (Banja Luka), 2. ŽRK Temerin, 3. ŽRK Knjaz Miloš (Aranđelovac), 4. ŽRK Mladost (Banja Luka), 5. ŽRK Ljubuški, 6. ŽRK Vrbas (Banja Luka)

Lj::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m