top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Vlado Šola u redovima Izviđača
Četvrtak, 12 Ožujak 2009 13:54
Poznati hrvatski rukometaš Vlado Sola jučer je na konferenciji za novinare potvrdio svoj angažman u rukometnom klubu Izviđač Ljubuški. Kroz svoju dvadesetogodišnju karijeru Šola je dobio mnogobrojna priznanja, između ostalog zlato na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Portugalu, te na Olimpijskim igrama u Grčkoj, kao i srebra koja je osvojio u Tunisu 2005., te ono iz 1995. godine sa Islanda.

Svoje iskustvo sada je odlučio podijeliti sa mlađim generacijama RK Izviđač, kao i svim polaznicima rukometne akademije.

Stanislav Mucić, prvi čovjek Uprave HRK Izviđač MI Grupa, uspio je osigurati angažman ovog proslavljenog sportaša u svojim redovima, što je potvrđeno i prijašnjim potpisivanje pristupnice. Šola je na konferenciji potvrdio da je ovaj angažman volonterskoga karaktera.

''Moja je, kao i moralna obaveza svih uspješnih sportaša, prenositi svoje iskustvo na mlade sportaše, kao i upozoriti ih na razne zamke s kojima će se susretati tokom svojih karijera. Radne obaveze koje su mi dodijeljene u ovome klubu još nisu do kraja definirane, no one ne uključuju golmansku poziciju, a nemam ni nekih trenerskih ambicija, već će se moja uloga u ovome klubu odnositi na potpomaganje mladih snaga da stasaju u izvrsne golmane, ali i kao motivacija djeci za daljnji razvoj.''

Image
Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m