top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Borac održao rukometnu lekciju Izviđaču
Nedjelja, 15 Ožujak 2009 10:56
izvidac-3Rukometaši Izviđača nastavljaju s ne baš uvjerljivim igrama u Premijer ligi BiH. U 15. kolu Premijer lige BiH banjalučki 'crveno-plavi' su pregazili goste iz Ljubuškog, nekad jednu od najboljih bh. ekipa. Borac je ekipu Izviđača ispratio iz Borika sa +16 golova razlike! Značajno pomlađena ekipa Izviđača ove godine igra s dosta oscilacija, u Banja Luku su došli svjesni da će teško do pozitivnog rezultata, ali ovakav poraz sigurno nisu očekivali.

U prvom poluvremenu Izviđač je nekako održavao korak s domaćinima, pa se na odmor otišlo sa +3 u korist Borca. Drugi dio donosni sasvim rastrčaniji Borac, koji je izuzetnom obranom i vrlo efikasnim napadom doslovno rasturio našu ekipu, što i pokazuje rezultat na kraju utakmice.

Ovim porazom Izviđač ostaje na desetom mjestu s 15 osvojenih bodova. U sljedećem, 16. kolu  koje je na rasporedu 28. i 29. ožujka, u Ljubuški dolazi vodeća Bosna Sunce Osiguranje.


Rezultati 15. kola PL BiH (M):
Banja Luka: BORAC – IZVIĐAČ  40:24
Sarajevo: BOSNA - SLOGA  43:28
Živinice: KONJUH - GORAŽDE  29:23
Zavidovići: KRIVAJA - GRADAČAC  25:20
Tuzla: SLOBODA - KOTOR VAROŠ  32:29
Slobodna je bila Bosna (V).

[Lj::portal]Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m