top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Ljubuške cicibanke najbolje u Herceg-Bosni
Ponedjeljak, 16 Ožujak 2009 09:23
cicibanke_mU nedjelju je u Grudama odigrana završnica rukometnog prvenstva Herceg-Bosne za cicibanke, a uvjerljivo prvo mjesto osvojila je ekipa Ljubuškog pobjedivši redom ekipu Kosače rezultatom 8:5, ekipu Ljubuškog II rezulatatom 7:1, te na kraju u odlučujućoj utakmici ekipu Gruda rezultatom 10:1.

Najefikasnija igračica u redovima Ljubušanki je bila Martina Kraljević sa postignutih 15 zgoditaka.

Ovim natjecanjem je završeno prvenstvo Herceg-Bosne u svim dobnim kategorijama gdje su Ljubušanke pokazale najviše okitivši se titulom najboljih kod mlađih kadetkinja i cicibanki, te drugim mjestom kod kadetkinja.

cicibanke_v

zrkljubuski1956.blog.hr

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m