top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Prvenstvo RS HB za cicibane: RA Izviđač "Gračine" prvak
Utorak, 17 Ožujak 2009 09:42

cicibani_1998Ovaj vikend održan je turnir ''Cicibana'' u organizaciji Rukometnog saveza Herceg Bosne. Domaćin turnira bila je Rukometna akademija Izviđač koja je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom uz svoje tri ekipe ugostila još ekipu iz Čapljine i Gruda.

Na zaista jako zanimljivom turniru dominirala je ekipa Rukometne akademije Izviđač (Gračine) koja je osvojila prvo mjesto pobijedivši HRK Čapljina 14:13.

Treće mjesto pripalo je Rukometnoj akademiji Izviđač (Vitina) koja je uspješno savladala HRK Grude rezultatom 9:7.

Ovom prilikom u ime domaćina, Rukometne akademije Izviđač, zahvaljujemo svim sudionicima na odličnoj atmosferi, korektnom sportskom ponašanju i navijanju.

[izvidjac.com]

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m