top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Liga 10 HB: Novi poraz Ljubuškog
Utorak, 17 Ožujak 2009 10:16

Protekli vikend u kojem je igrano 15. kolo donio je i najveće iznenađenje Lige 10 HB . U Busovači, nošeni podrškom punih tribina, mlada ekipa domaćina predvođena kapetanom Gudeljom (27 poena, 15 skokova) pobijedila je neporaženu ekipu Brotnja.

Široki II nastavlja sa serijom pobjeda, ovaj put na gostovanju u Tomislavgradu. Zrinjski II je u neizvjesnoj završnici bio spretniji od Ljubuškog. Odžak je odigrao dvije utakmice. Najprije su pružili sjajan otpor favoriziranoj Čapljini, da bi svoju dobru igru okrunili ubjedljivom pobjedom u Rami.

REZULTATI:

Busovača - Brotnjo 75:71

Tomislav - Široki II 63:71

Zrinjski II - Ljubuški 83:77

Čapljina - Odžak 91:83

Rama - Odžak 71:86

TABLICA:

Brotnjo 29 bodova,

Čapljina 24

Odžak 24

Široki II 23,

Zrinjski II 20

Livno 20

Rama 20

Tomislav 19

Busovača 18

Ljubuški 15

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m