top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Premijer liga BiH u boksu: Slavija nadmoćna u Ljubuškom
Utorak, 17 Ožujak 2009 12:42

U nedjelju,15.ožujka u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom pred oko 200 gledatelja snage su odmjerili BK Ljubuški i BK Slavija iz Banja Luke. U sedam mečeva ljubitelji boksa su imati priliku vidjeti zanimljive borbe. Banjolučka Slavija na veliko iznenađenje lakoćom je savladala Ljubuški ukupnim rezultatom 2:14.

 

BK LJUBUŠKI - BK SLAVIJA 2:14

Rezultati po kategorijama:
do 57 kg: Aleksić 0:2 (bez borbe)
do 60 kg: Jakić - Marjanović 0:2
do 64 kg: Jurica - Zolak 0:2
do 69 kg: Pavlović - Kovačević 0:2
do 75 kg: Mikulić - Aljić 1:1
do 81 kg: Planinić - Kučuk 1:1
do 91 kg: Pandžić - Beljo 0:2
+ 91 kg: Grgić - Beganović 0:2

Glavni sudac bio je Mišo Vranješ iz Banja Luke, dok su bodove dijelili Nedžad Marić (Zenica) i Amer Efendić (Vogošća), delegirao je Nusret Zuko (Zenica).

[lj::portal]

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m