top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Denis Buntić gostovao u „Svlačionici“
Utorak, 17 Ožujak 2009 20:55

Uoči kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo u Austriji 2010.godine protiv Slovačke i Grčke, nakon četrdesetak dana ponovo se u Zagrebu okupila rukometna reprezentacija Hrvatske. Bila je to prigoda da popričamo s Denisom Buntićem, rukometašem Ademar Leona i bivšim rukometašem Izviđača, „prirodnim“ nasljednikom Petra Metličića na poziciji desnog beka.

-  Lijepo je vratiti se u Hrvatsku, pogotovo nama „strancima“. Svi se osjećamo dobro, ekipa je super i raspoloženje je odlično. Jedino nam preostaje dobiti ove dvije utakmice i onda će sve biti super, kazao nam je na početku razgovora Denis Buntić.

Za ovu prigodu izbornik nije pozvao čak petoricu igrača koji su bili na Svjetskom prvenstvu, a najviše „prašine“ se diglo oko nepozivanja Ivana Balića koji je navodno pošteđen da bi što spremniji dočekao susret Croatia osiguranja i Kiela u četvrtfinalu Lige prvaka…
-    To je stvar izbornika i igrača i ne bih to komentirao. Mislim da se to neće „odraziti“ na našu igru, tu su Domagoj Duvnjak koji je super odigrao na Svjetskom prvenstvu i Josip Valčić koji sve više i više napreduje, tako da na toj poziciji neće biti problema.

Izostanak sada već bivšeg kapetana Petra Metličića je prilika da Denis dobije priliku koju je po mišljenju mnogih zaslužio i prije…
-    U svakom slučaju je to prigoda, ali ne znam hoću li nastupiti protiv Slovačke jer sam ozlijedio lakat. Međutim, ja se ne predajem i vjerujem da ću ipak igrati. Ako nastupim dat ću sve od sebe i pokazati da sam na Svjetskom prvenstvu trebao imati veću minutažu nego što sam imao, kazao je Buntić.

O lošim rezultatima njegovog i Alilovićevog Ademara nakon Svjetskog prvenstva kazao je da se  nikako nisu uspjeli „uštimati“, podbacila je vanjska linija koja je jesenas bila najjači adut, a ni golmani nisu bili na visini.
- Ja sam siguran da će se Mirko (Alilović) ponovo razbraniti na vratima reprezentacije, kao i uvijek do sada i da ćemo već u Slovačkoj osigurati plasman na Europsko prvenstvo, iako su Slovaci izuzetno opasna reprezentacija.

Osvajanjem „Asobal“ kupa Ademar je i slijedeće sezone osigurao nastup u Ligi prvaka. O susretu Zagreb Croatia osiguranja protiv Kiela Buntić je kazao da su „Nijemci“ favoriti, ali da ni Zagrepčani nisu bez šansi. Pobjednika Lige prvaka vidi u Kielu ili Ciudad Realu, dvjema po njemu najboljim momčadima na Svijetu. Nakon utakmice protiv Grčke u subotu Buntić i Alilović se vraćaju u Španjolsku, a ukoliko budu funkcionirale linije sa „Espanom“ u ponedjeljak se u programu Radija Ljubuški čujemo s prvim vratarom hrvatske reprezentacije, našim Mirkom Alilovićem.

izvor:radioljubuski.ba

 

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m