top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Najava sportskih događanja ovaj vikend u našem gradu
Petak, 20 Ožujak 2009 09:22

zrkljbskiŠportski vikend počinje već danas uzvratnim susretom 1/4 finala kupa BiH, ŽRK Ljubuški LO ugošćuje u Gradskoj športskoj dvorani ŽRK Ilidžu, sudit će par Jovanović - Pažin, a početak je u 18:30 sati. Ljubušanke brane prednost od osam golova iz prve utakmice.

 

Odbojkašice Ljubuškog igraju 6. kolo II lige Federacije BiH - skupina jug protiv HOK Čapljina u nedjelju 22. ožujka 2009. god. u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 15:00 sati.

Malonogometaši također nastavljaju prvenstvo, u 20. kolu malonogometne lige Federacije BiH - skupina jug, vodećem Ljubuškom u goste dolazi trećeplasirani Mostar SG HP Investing. Susret je na rasporedu u nedjelju 22. ožujka 2009. god. u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 17:30 sati.

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m