top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Paradžik u Sarajevu navukao na sebe bijes "rođenih"
Nedjelja, 22 Ožujak 2009 22:48
paradzikU susretu 19. kola Premijer lige između Slavije i Veleža u Istočnom Sarajevu glavni sudac Goran Paradžik pokazao je šest žutih kartona, po tri sa svake strane, dva crvena kartona (jedan domaćima i jedan gostima), te dosudio jedan jedanaesterac za domaće.

Prvo je Velež došao u prednost iz brze kontre u 25. minuti pogotkom Majkića, a tri minute nakon toga je sudac Paradžik isključio Slavijinog kapetana Bojana Regoju zbog udarca glavom u protivničkog igrača. Slavija je u nastavku igrala otvoreno, što joj se isplatilo u 68. minuti pogotkom Jovanovića, a konačan preoktet donosi Spalević u 75. minuti iz jedanesterca, pošto je pocrvenjeli Kadić prethodno na nepropisan način zaustavio Levana Kutaliju u svom šesnaestercu.

Odmah po završetku utakmice Slavija - Velež (2:1), predsjednik mostarskog premijerligaša Ćamil Zuhrić najavio je žalbu kroz kraći monolog u kojem nije štedio glavnog sudca Gorana Paradžika iz Ljubuškog.

"Ovakve suce kao što je Goran Paradžik pod hitno treba odstraniti iz nogometa. Ako bude potrebno, ići ćemo i do najviših nogometnih instanci." rekao je Zuhrić te dodao da će sve navesti u žalbi!

Lj::portalKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m