top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Mali nogomet:Ljubuški očitao lekciju Starom gradu
Ponedjeljak, 23 Ožujak 2009 17:03

U nedjelju 22. ožujka u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom malonogometaši MNK Ljubuški održali su pravo malonogometno predavanje gostima iz Mostara-MNK Stari grad.Bio je to susret u okviru 20. kola malonogometne lige Federacije BiH-skupine Jug u kojem su Ljubušaci samo potvrdili  primat  u ovoj skupini te novom pobjedom zacementirali prvu poziciju s koje odlaze u doigravanje.

Utakmica je počela neočekivanim vodstvom gostiju kada je Trebović zatresao mrežu domaćih za 0:1 a onda je krenula „lavina“ Ljubušaka od sedam uzastopnih pogodaka.
U listu strijelaca upisali su se Bencun,Valjan,Jozić,Paradžik i Dodig.Iz kluba se posebno zahvaljuju Radiju Ljubuški koji je učestalo vrtio u eteru poziv na utakmicu što je rezultiralo dobrom posjećenošću.U sljedećem kolu MNK Ljubuški je slobodan a u zadnjem 22. kolu prije doigravanja u Ljubuškom će ugostiti cazinsku Bubamaru.

izvor: radioljubuski.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m