top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Rukometašice Ljubuškog sutra putuju u Koprivnicu
Ponedjeljak, 23 Ožujak 2009 17:25

Nakon što su uspješno odradile četvrtfinale kupa BiH s dvije uvjerljive pobjede protiv Ilidže, pred rukometašicama Ljubuškog Lido osiguranja su tri ispita u okviru Regionalne lige. Sutra ujutro, u utorak, putuju u Koprivnicu gdje će u večernjim satima igrati protiv Podravke. U srijedu u Beču igraju protiv Hypo-a, poslije utakmice se vraćaju u Zagreb gdje će u četvrtak igrati protiv Lokomotive.

Poslije utakmice s Lokomotivom vraćaju se u Ljubuški gdje ih u subotu čeka prvenstveni susret s Ilidžom u Gradskoj športskoj dvorani.
Sve igračice su zdrave i spremne su skuplje „prodati kožu“ nego u jesenas odigranim susretima.

 

izvor: Radio Ljubuški

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m