top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #HKK Ljubuški-KK Rama 83:81
Ponedjeljak, 23 Ožujak 2009 17:27
U subotu 21. ožujka igrano je  16. kolo Prve košarkaške lige Herceg-Bosne.U Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom snage su odmjerili HKK Ljubuški i KK Rama.Teže nego što se očekivalo HKK Ljubuški je došao do pobjede. Na početku utakmice gosti iz Rame lagano postižu poene te u jednom trenutku imaju i šesnaest poena prednosti.U drugom poluvremenu Ljubušaci se bude,počinju angažiranije igrati obranu a samim tim i napad dolazi na svoje mjesto te Ljubuški prelazi u  vodstvo. Cijela posljednja četvrtina je bila jako neizvjesna, no domaći igrači uspjeli su održati prednost te privesti utakmicu kraju.
Trener Srećko Čolak je uvodio devetoricu igrača i svi su se upisali u listu strijelaca.

Mario Škegro 23
Mario Karačić 18
Srđan Vujčić 17
Mladen Gašpar 11
Slavko Barać 7
Goran Nuić 2
Ilija Bošnjak 2
Ante Granić 2
Danijel Nikšić 1Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m