top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #U Međugorje dolazimo i na duhovnu obnovu
Četvrtak, 22 Siječanj 2009 16:08
Sad već tradicionalno zagrebački Dinamo jedan dio zimskih priprema obavlja u Hercegovini. Međugorje za Modre ne predstavlja samo mjesto u kojem igrači imati dobre uvjete rada. Međugorje nam znači nešto više od običnog mjesta u kojem obavljamo fizičke pripreme - kazao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić prilikom gostovanja u programu Radija Ljubuški  Svaki put iznova se vraćamo da napunimo duhovne akumulatore jer su svi moji momci u klubu katolici i u toj duhovnoj dimenziji nađemo mir i steknemo koncentraciju za rad. I zašto da ne iskoristimo taj Božji dar - upitao je Mamić, koji je zajedno s glasnogovornikom kluba Sinišom Jagodićem i Ozrenkom Matićem, Dinamovim povjerenikom za BiH, posjetio prostorije Radija Ljubuški.

 
Oduševljeni prijemom

- Svaki put iznova se iznenadimo s kojom ljubavi, pažnjom i s kojim oduševljenjem budemo primljeni.u Hercegovini. Pogotovu smo iznenađeni količinom navijača Dinama u ovom kraju, koja je enormna. Sigurno ćemo nastaviti ovu tradiciju i u buduće se pripremati baš u Međugorju. Usput nam je evo postala i tradicija da igramo na turniru “Andrija Anković” u Gabeli, koji se odigrava u vrijeme kad smo u Međugorju, kazao je Mamić.
Dinamo nastavak sezone otvara derbijem s Hajdukom na Poljudu. Prvenstvena utrka, čini se, bit će žestoka?
- Prije svega, želim čestitati Hajduku na dobrim rezultatima i na dobroj atmosferi koja vlada u klubu, ali nisu oni toliko napredovali koliko smo mi bili loši. Prema tomu, sad nakon priprema ćemo im pokazati da smo kvalitetnija ekipa i da smo zbog toga četiri godine uzastopno prvaci.
Mamić je kazao da će Dinamo do ljeta pratiti Semira Slomića, igrača tuzlanske Slobode, koji je navodno već ove zime trebao put Zagreba.
- On je mlad igrač, što znači da mora igrati u kontinuitetu. Najgora solucija za njega bi bila da sjedi na klupi nekog većeg kluba. Tad ne bi imao priliku razviti svoj neosporni talent. Zasad je bolje da ostane u svom klubu i da ima kvalitetnu minutažu, a mi ćemo ga svakako pratiti i na ljeto odlučiti što ćemo s njim, kazao je Mamić.

Modrić kao putokaz za mlade

Tomislav Barbarić je još jedna mlada nada Vašeg kluba?
- To je naš biser koji je također prošao put iz Lokomotive i zaslužuje apsolutno biti u Dinamu. Tu mu je mjesto.
Luka Modrić može poslužiti kao uzor mlađim igračima?
- On može biti putokaz svim mladim igračima. Luka je pravi primjer kako se prelazi iz juniora u seniore i kako treba ići uvijek korak po korak u napredovanju, jer, naravno, ne može se ništa postići odjednom.
Dino Drpić bi bio negativan primjer?
- Žao mi je što to tako gledate, da se stvorila ta riječ “slučaj Dino Drpić”. Dogodile su se neke stvari kroz duže razdoblje, pa je bio neizbježan ovakav rasplet događaja.

Piše: R. Puljić, Dnevni list

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m