top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Ponos Ljubuškog - u svim rukometnim vrstama Hrvatske naši momci !
Subota, 28 Ožujak 2009 08:16
Izbornik hrvatske juniorske rukometne reprezentacije Slavko Goluža uputio je poziv igračima za pripreme i odlazak na kvalifikacije u Arendal (Norveška), za odlazak na SP u Egiptu.
Pripreme se održavaju 5. do 8. travnja u Dugom Selu, a 9. travnja se odlazi na kvalifikacije u Norvešku.

Među šesnaestoricom pozvanih nalaze se i četvorica igrača Izviđača: Marko Matić, Tomislav Nuić, Mario Prskalo i Josip Ilić.

Izbornik hrvatske kadetske rukometne reprezentacije-1992. i mlađi, Silvijo Ivandija, uputio je poziv na kontrolno okupljanje reprezentacije u Dugom Selu od 14.04. - 18.04.2009. Među 21. pozvanim su i dvojica rukometaša Izviđača, Mirko Herceg i Josip Perić, izvijestili su iz Izviđača.

izvor: Radio LjubuškiKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m