top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Karate Klub Ljubuški nastupio na 10. Kupu Jadrana
Ponedjeljak, 30 Ožujak 2009 10:59
karatekljubuKarate Klub Sokol iz Splita u subotu 28.03.2009. organizirao je "10. Kup Jadrana" međunarodni karate turnir, na kojemu je nastupilo oko 40 klubova iz Hrvatske, BiH, Slovenije i Srbije.

Karate Klub Ljubuški nastupio je s 14 natjecatelja, i, kao što je postala tradicija da se uvijek vratimo s nekim odličjem tako je bilo i ovaj put.

Ovo natjecanje bilo je od posebno velikog značaja za 7 naših učenika koji su u subotu stekli svoja prva iskustva u natjecateljskim borbama.

Najuspješniji među njima bili su :

  • Daniel Bebek koji je u svom prvom nastupu izborio finale kategorije učenici - 42 kg (11 god.) i osvojio 2. mjesto.
  • Anton Ereš u kategoriji kadeti -63 kg 3. mjesto
  • Ivan Grbavac u kategoriji juniori +76 (teška kategorija ) 3. mjesto
  • U borbi za medalju poraženi su Luka Mušan i Magdalena Brbor.

Dana 25.04.2009. (subota) u Gradskoj športskoj dvorani Karate Klub Ljubuški organizator je karate turnira "3. LJUBUŠKI KUP" na kojemu očekujemo oko 500 natjecatelja.

Sportski pozdrav,

Ivan Anić, trener

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m