top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Još jedna dvostruka pobjeda plesnog para Rupčić-Kraljević
Ponedjeljak, 30 Ožujak 2009 11:46

plesnjakNa bodovnom turniru u športskim plesovima održanom u Tuzli 28. ožujka 2009.g. u organizaciji plesnog kluba "Sandoval" i uz sudjelovanje preko 100 plesnih parova najbolji plesni par ŠPK Romantika Milan Rupčić i Kristina Kraljević pomeli su konkurenciju i uvjerljivo ostvarili dvostruku pobjedu u standardnim i latinsko-američkim plesovima.


Dok je dvoranom športskog centra "Mejdan" u Tuzli odjekivao usklik "Romantik Mostar" Milan i Kristina su pohitali u zagrljaj svojim vjernim navijačima, članovima kluba, roditeljima i prijateljima koji su ih došli bodriti te s njima proslavili još jedan nesvakidašnji uspjeh. I ostali parovi ŠPK Romantika su ostvarili veoma dobre rezulatate, prije svega dva druga mjesta koje su osvojili Nikola Jurić i Kami Bošnjak u standardnim i Frano Ramljak i Rea Rozić u latinsko-američkim plesovima, zatim treća mjesta koja su osvojili Luka Laura i Ivana Damjanović u latinsko-američkim plesovima i Ante Zelenika i Mihaela Ivanković u standardnim plesovima.

Hrvatski športski plesni klub "Romantik" Mostar

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m