top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Žetva medalja Karate kluba Klobuk!
Ponedjeljak, 30 Ožujak 2009 16:22

Karate Klub Sokol iz Splita u subotu 28.ožujka 2009.godine organizirao je "10. Kup Jadrana" međunarodni karate turnir.Na kupu Jadrana boje Ljubuškog branilo je, pored KK Ljubuški, i 17 članova Karate kluba Klobuk.'Završna bilanca' Klobučana je više nego impresivna - osvojili su ukupno osam odličja, jedno zlatno i sedam brončanih.Treća mjesta osvojili su učenici: Dijana Čuvalo u kategoriji -32kg, Vlatko Tolušić – 42 i Marko Juričić, također -42, mlađa kadetkinja Marija Paradžik -50, kadetkinja Zora Boras -53, kadet Ivan Mišetić – 63 i junior Mario Antić -68. Prvo mjesto osvojila je Juniorka Lucija Biško u kategoriji -48 kg. Kako su za Radio Ljubuški priopćili iz KK Klobuk,zbog gripe i prehlade nije nastupilo nekoliko starijih i iskusnijih natjecatelja, a i s ovim rezultatima može se biti zadovoljno.

 

izvor: Radio Ljubuški

 

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m